Ramona Chirita este propunerea ProRomania pentru funcția de Primar al Orașului Băile Govora

Ramona Chirita este propunerea ProRomania pentru funcția de Primar al Orașului Băile Govora

Este profesor doctor, mamă a doi copii şi a decis să candideze pentru că atunci când oamenii dintr-o comunitate visează și muncesc împreună, pot construi acea lume decentă în care vrem toți să trăim.
Înainte de cariera didactică a fost manager la propia firmă (restaurant), antreprenoriatul fiind un domeniu în care este încă implicată în acest moment, în direcția socială.
Prin asociația pe care o conduce, susţine copiii din familii defavorizate, batrânii din azile, minoritățile entice.
Viziunea sa este de a implementa așa-numita „administrație prietenoasă”.
Administrația publică va fi in slujba govorenilor, primarul trebuie să fie alături de locuitorii orașului, printre ei, în mod constant
Viziunea sa de dezvoltare pune în prim plan turismul ca principal contributor la dezvoltarea durabilă economică, socială, culturală şi de mediu a stațiunii Băile Govora .
Porgramul pe care îl propune pentru Băile Govora se bazează pe promovarea turistică a staţiunii drumuri asfaltate, reţea de apă (la Curături), gaze (Curături şi Gâtăjeşti) şi, mai ales, modalităţi prin care tinerii să-şi poată construi viitorul în localitate, nu departe de casă.
Accentul va fi pus şi pe proiecte concepute sau implementate local şi judeţean.
Este necesară reintegrarea orașului în familia staţiunilor balneare şi de tratament naţionale, ca o regăsire a strălucirii, grandorii şi atractivității de odinioară, în care comunitatea şi forțele dinamice să-şi găsească locuri şi roluri active.
Alt factor fundamental al dezvoltării stațiunii Băile Govora îl reprezintă acțiunile complementare în protejarea patrimoniului și dezvoltarea resursei umane capabilă să asigure servicii turistice de calitate.
Provocarea pentru echipa sa va fi este să gestioneze schimbarea și să obțină creșterea de care au nevoie investitorii și acționarii locali, astfel încât Băile Govora să devină în cinci ani o stațiune de wellness urbană complet operațională!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *